Veelgestelde vragen

Ja, u kunt met Ideal betalen op onze webshop. Vervolgens zullen wij de bestelling in behandeling nemen.

Wilt u het liefst uw verfbestelling afhalen in plaats van het te laten verzenden? Dit is zeker mogelijk. 

Komt u dan langs bij ons in de winkel, let wel op de openingstijden. In de winkel kunt u ook pinnen. 

Wilt u het budgetbehang die u wilt bestellen op kwaliteit en kleur beoordelen, dan kunt u altijd bij ons langs komen in de winkel en de eventuele rollen gelijk meenemen. Let wel op de openingstijden. In de winkel kunt u ook pinnen.

Heeft u misschien behoefte aan professioneel advies op maat? Dan bent u bij ons op het juiste adres. 

Wij weten precies wat u het beste kan gebruiken wat betreft verf op de diverse ondergronden.

Ook voor advies voor behang kunnen wij u alle informatie geven.

Mail, bel of chat met ons en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Wij proberen uw verfbestelling binnen 2 werkdagen bij u aan te leveren. Hiervoor zijn wij wel afhankelijk van het postorderbedrijf. Besteld u in het weekend, dan mag u rekening houden met minimaal één extra werkdag. Mochten artikelen helaas niet voorradig  zijn, waardoor de levertijd iets langer wordt, dan nemen wij uiteraard hierover contact met u op. U kunt er dan altijd voor kiezen de bestelling te wijzigen of eventueel te annuleren. 

Bent U niet helemaal tevreden over onze service of uw bestelde producten? Neem dan contact met ons op! Hiervoor verwijzen we u naar onze contactgegevens. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Al ons budgetbehang en het behang wat wij voor u besteld hebben bij onze behangleveranciers kan NIET retour worden gezonden.

Mocht er echter een productiefout of beschadiging in het behang zitten, dan kunt u contact met ons opnemen via mail, telefonisch of chat en dan gaan wij er voor zorgen dat dit netjes opgelost wordt.

Deze meldingen dienen echter wel binnen 14 dagen na ontvangst door ons te zijn ontvangen.

Bent u niet helemaal tevreden met de door u bestelde verven of verfbenodigdheden, dan kunt u deze artikelen retourneren of bij ons in de winkel omruilen. Dit geldt echter NIET voor de bestelde verven die wij voor u op kleur gemaakt hebben.

De retourzending dient binnen 14 dagen na ontvangst, door ons retour te zijn ontvangen. De artikelen moeten onbeschadigd en ongeopend aan ons terug gestuurd worden. Graag met een bijgevoegde reactie.

De verzendkosten zijn voor Uw eigen rekening.

De artikelen mogen opgestuurd worden naar:

Voorverfenbehang.nl 

Kerkstraat 24

1687 AR Wognum

Komt uw vraag niet voor in deze lijst, dan mag u uiteraard ons bellen, mailen of stel uw vragen via de chat.